Ce spune culoarea ochilor despre copilul tău?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ochii căprui

Copiii cu ochi căprui de culoare închisă sunt firi dinamice, vesele și mereu devotați prietenilor și familiei. Așa cum spuneam, nu se căiesc niciodată pentru ceea ce fac, le place să își ajute prietenii și familia, sunt extrem de optimiști. Chiar dacă sunt firi pozitive și destul de năzdrăvani, atunci când trebuie să ia ceva în serios o fac cu toată puterea. Le place să fie răsfățați, alintați și întotdeauna au nevoie de sprijin din partea celorlalți, mai degrabă de mici impulsuri pentru a merge mai departe și a dobândi încrederea de care au nevoie în forțele proprii. Într-un cuvânt, trebuie încurajați constant.

Copiii cu ochii căprui deschiși se aventurează în tot felul de lucruri, le place să fie independenți și nu țin mai deloc cont de pericole. Duc la bun sfârșit orice sarcină de lucru, chiar și cu prețul de a trudi mult pentru a o finaliza, însă întotdeauna le place să demonstreze forță, ambiție și devotament. Sunt apropiați de familie și de prieteni, sunt firi calme și extrem de blânde. Au un simț creativ extrem de bun.

Vezi ce fel de copil se ascunde în spatele ochilor verzi!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *