COPII

Ce poate fi mai frumos decât lumea copilăriei, ce poate fi mai frumos decât să observi copii fericiți?

Ei bine, cei mici devin copii fericiți atunci când sunt bine ingrijiți de către părinți, au parte de educație, sunt sănătoși, apreciati și mai ales iubiți de întreaga familie.

Responsabilitatea de părinte este mare încă din momentul venirii sale pe lume. Și cum până și vorbele din bătrâni spun "copil mare, griji mari", iată că orice etapă din viața copiilor va trebui tratată cu multă răbdare. Primul dințișor, primul său pas, primul cuvânt, prima poezie, prima zi de școală – toate reprezintă trăiri nemaîintâlnite, pe care merită să le simți.

Cele mai bune filme pentru copii la ediția aniversară KINOdiseea

Cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional de Film pentru publicul tânăr KINOdiseea va avea loc la București, în perioada 8-13 noiembrie. Nouă filme se vor afla în competiție pentru trofeul festivalului.   ” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] Cele mai bune 9 filme pentru copii ale anului vor putea fi […] mai mult »

Grădinița Kinderstar sau ce înseamnă o grădiniță modernă și sigură pentru copilul tău?

Grădinița este primul mediu organizat cu un rol important în educația copilului, ea fiind o etapă importantă în dezvoltarea fizică, afectivă, socială și cognitivă a acestuia. Tocmai de aceea, orice părinte își dorește ca propriul copil să facă primii pași în această etapă nouă din viața sa într-un mediu cât […] mai mult »

De ce acomodarea pentru copii și părinți este mai ușoară la grădinița Kinderstar?

Mersul la grădiniță poate fi o adevărată provocare atât pentru copii, cât și pentru părinți, separarea fiind deseori dureroasă, cu multe țipete și lacrimi. Unii specialiști susțin că acomodarea copiilor la grădiniță începe chiar cu acomodarea părinților, pentru că durerea separării și îngrijorarea sunt trăite mult mai intens de către […] mai mult »

De ce au copiii uneori somnul agitat?

Identificarea precoce a problemelor de somn poate preveni consecințele negative cum ar fi somnolența în timpul zilei, iritabilitatea, problemele de comportament, dificultăți de învățare, anomalii ale greutății și alte probleme de sănătate. Tulburările de somn sunt des întâlnite în rândul copiilor și adolescenților, dar pot apărea destul de frecvent și […] mai mult »