COPII

Ce poate fi mai frumos decât lumea copilăriei, ce poate fi mai frumos decât să observi copii fericiți?

Ei bine, cei mici devin copii fericiți atunci când sunt bine ingrijiți de către părinți, au parte de educație, sunt sănătoși, apreciati și mai ales iubiți de întreaga familie.

Responsabilitatea de părinte este mare încă din momentul venirii sale pe lume. Și cum până și vorbele din bătrâni spun "copil mare, griji mari", iată că orice etapă din viața copiilor va trebui tratată cu multă răbdare. Primul dințișor, primul său pas, primul cuvânt, prima poezie, prima zi de școală – toate reprezintă trăiri nemaîintâlnite, pe care merită să le simți.

Cea mai bună perioadă pentru a învăţa o limbă străină – de la naştere până la 7 ani

Cele mai recente cercetări realizate de specialiștii în multilingvism afirmă că există o perioadă prielnică în care copiii pot învăța rapid și ușor una sau mai multe limbi străine. În ciuda acestei concluzii, asta nu înseamnă că după încheierea acestei perioade, copiii nu vor mai putea deveni fluenți într-o limbă […] mai mult »

Ce avantaje au copiii care învaţă o limbă străină?

De-a lungul timpului, au existat numeroase cercetări asupra beneficiilor de a vorbi o limbă străină. În primul rând, cele mai multe studii privind bilingvismul arată că faptul de a vorbi o limbă străină aduce cu sine numeroase beneficii cognitive. Potrivit cercetărilor, bilingvii demonstrează o atenție sporită și pot face mai […] mai mult »

Cum să alegi cea mai bună şcoală primară – gândeşte ca un copil

Sunt nenumărate criterii de care este indicat să țineți cont atunci când vă aflați în căutarea unei școli pentru copilul dumneavoastră. La urma urmei, ceea ce caută toți părinții este o școală unde copilul beneficiază de un program educațional complet, dar și de îngrijire, dragoste, susținere și încurajare. Cu alte […] mai mult »

Activităţile fizice la grădiniţă – ce beneficii oferă pentru dezvoltarea copilului?

Nenumărate studii și cercetări ample, la nivel mondial, susțin că activitățile fizice la grădiniță, în special activitățile în aer liber, reprezintă una dintre abordările cele mai naturale și benefice pentru un copil. Ba chiar s-ar putea spune că activitățile fizice contribuie la o experiență educațională cu adevărat holistică, deoarece pot […] mai mult »

Şcoala Kinderstar – de la studiu individual la munca în echipă

Şcoala primară reprezintă o etapă minunată din procesul educaţional al copiilor. Din punct de vedere emoţional, mental, social şi fizic, în această perioadă se construiesc baze valoroase pentru viitorii ani şcolari, dar şi pentru viaţă. Experienţele pozitive cultivate pe parcursul acestor ani vor aduce beneficii imense copiilor, dar şi întregii […] mai mult »

Orele de educaţie fizică – beneficii pentru sănătate – la Şcoala Kinderstar se fac 3 ore pe săptămână

Nu sunt suficiente cuvinte pentru a sublinia cât de important este ca fiecare copil să beneficieze de cât mai multe activităţi fizice care să îl ajute să îşi exploreze aptitudinile şi pasiunile şi să îşi dezvolte abilităţi care îi vor fi de mare ajutor pe tot parcursul vieţii. Prin participarea […] mai mult »