COPII

Ce poate fi mai frumos decât lumea copilăriei, ce poate fi mai frumos decât să observi copii fericiți?

Ei bine, cei mici devin copii fericiți atunci când sunt bine ingrijiți de către părinți, au parte de educație, sunt sănătoși, apreciati și mai ales iubiți de întreaga familie.

Responsabilitatea de părinte este mare încă din momentul venirii sale pe lume. Și cum până și vorbele din bătrâni spun "copil mare, griji mari", iată că orice etapă din viața copiilor va trebui tratată cu multă răbdare. Primul dințișor, primul său pas, primul cuvânt, prima poezie, prima zi de școală – toate reprezintă trăiri nemaîintâlnite, pe care merită să le simți.

Tot ce trebuie să știi despre prima săptămână la grădiniță

Prima săptămână de grădiniță reprezintă o mare provocare în viața oricărui copil, dar în același o perioadă extrem de stresantă și de emoționantă pentru părinți. Uneori, acomodarea cu grădinița poate fi o experiență traumatizantă pentru copil, mai ales dacă nu alegi grădinița potrivită. Psihologii susțin că perioada de acomodare ține […] mai mult »

Cât de importantă este stimularea creativității și curiozității încă de la o vârstă fragedă?

Se spune că imaginația este mai importantă decât cunoașterea, iar etapa preșcolară reprezintă perioada cea mai importantă pentru conturarea creativității. Stimularea creativității și a curiozității încă de la o vârstă fragedă joacă un rol esențial în procesul de învățare. Gândirea creativă le permite celor mici să facă anumite legături, să […] mai mult »

De ce copilul tău ar trebui să învețe limba chineză? Cinci cele mai importante motive

O persoană care știe limba chineză se bucură de numeroase beneficii personale și profesionale, dar în același timp, deține o mai bună înțelegere a uneia dintre cele mai bogate culturi din lume. Sunt milioane de oameni care călătoresc în China pentru a vizita sanctuarele, pentru a vedea cu ochii lor […] mai mult »

Cărțile ilustrate – un adevărat univers al cunoașterii

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte, lucru perfect adevărat mai ales în cazul copiilor, care sunt de-a dreptul cuceriți de ilustrațiile viu colorate. Beneficiile aduse de cărțile ilustrate sunt multiple, acestea având o contribuție esențială la dezvoltarea armonioasă a celor mici. Cărțile ilustrate dezvoltă vocabularul, […] mai mult »

Ce scaun auto să alegi?

scaun auto pentru copii

Vrei să achiziționezi un scaun auto pentru copii, însă nu știi ce tip de scaun este cel mai potrivit? Ei bine, noi am făcut o analiză online, în funcție de căutările lunare și am descoperit că cele mai căutate branduri de scaune auto pentru copii sunt următoarele: Scaune auto Chicco Scaune auto […] mai mult »