CONCURS: Câștigă produse distractive și eficiente pentru îngrijirea dentară a celor mici!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Îngrijirea dentară la copii este un proces esențial care ar trebui să înceapă cât mai devreme, pentru că smalțul dinților de lapte este mai puțin rezistent decât cel al dinților permanenți, putând fi deteriorat mai repede. Însă cum îl poți convinge pe cel mic să perieze dințișorii de două ori pe zi?

concurs-elgydium-kidsElgydium vine în ajutorul părinților cu o gamă de paste de dinți ingenioase! Având arome delicioase (rodie, banane, căpșuni&mentă) și formule adaptate pentru copiii între 2-6 ani, pastele Elgydium Kids oferă o protecție superioară anti-carie, oferind rezistență și protecție smalțului delicat al copiilor. În plus, periuțele colorate și distractive, cu peri moi și adaptați dinților în formare, vor stârni cu siguranță interesul micuților pentru îngrijirea dentară.

Câștigă și tu un premiu Elgydium pentru copilul tău! Răspunde într-un comentariu la întrebarea: ‘’În câte arome se pot găsi pastele de dinți Elgydium Kids?‘’ și poți fi unul din cei cinci câștigători ai unui set format din periuță Elgydium Kids  + pasta de dinți Elgydium Kids căpșuni & mentă 50 ml (poza produselor este cu titlu de prezentare).

Perioadă desfășurare concurs: 23-30 noiembrie (7 zile)

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *