Varză murată călită

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă
Regim: Reţetă de post (vegetariană)
Ingrediente: 1 kg varză murată, 60 ml ulei, piper boabe
Mod de preparare: Dacă varza murată este prea acră, o puneţi la dezacrit în apă rece pentru o oră, apoi o spălaţi şi o stoarceţi bine. Tăiaţi varza murată cât puteţi de subţire, o stoarceţi iarăşi, apoi o puneţi într-o tavă cu ulei încins.

Adăugaţi câteva boabe de piper şi căliţi la foc mediu, amestecând din când în când, până se înmoaie şi se rumeneşte.

Pentru a-i da puţină culoare puteţi adăuga bulion de roşii sau pastă de ardei graşi, câteva roşii curăţate de Sursa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *