Limba engleză – o fereastră către o lume nouă, o lume a oportunităților

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fiecare persoană are nevoie de cunoștințe minime de limba engleză în completarea vocabularului său. Copiii care încep o instruire timpurie în lumea limbii engleze, au toate șansele ca atunci când devin adulți să aibă parte de mai multe șanse de dezvoltare, mai mult succes și implicit relaționări mai bune, în special când vine vorba de călătorii.

De ce limba engleză?

Pentru că este o limbă care a devenit universală, esențială în fiecare colț al lumii. Instructorii de la Docentisimo educational centre, ajuta părinții care doresc să pună temeliile bilinguale ale copiilor lor. Pasiunea, dedicarea precum și profesionalismul profesorilor de la Docentisimo, asigura fiecărui copil în parte educația și formarea necesară, pentru că limba engleză nu e nici moft și nici nu trebuie să fie un chin. Aceștia fac din experiența de învățare, una plăcută, fără stres, pentru ca cei mici să învețe cu mai multă ușurință. Atât copiii cât și adulții, rețin mai bine informațiile când nu sunt presați. De aceea, profesorii de la Docentisimo fac din experiența învățării limbii engleze, una interesantă pentru cei mici. Au parte de cursuri interactive, cu activități și jocuri care îmbină atât utilul cât și plăcutul. Copiii acumulează și rețin mult mai bine informația când sunt relaxați.

Limba engleză este puntea cea mai trecută dintre comunicarea tuturor naționalităților. Investind în copii încă din primii ani ai vieții, punându-le bazele educației în aceasta limbă frumoasă, au toate șansele ca atunci când vor deveni adulți să aibă o reală nevoie de ea în diferite contexte, de la interviuri pentru joburile pe care și le doresc, până la ușurința de a se descurca într-o țară străină.

De ce Docentisimo?

Pentru că aici nevoile fiecărui copil sunt ascultate. Profesorii au o experiență vastă când vine vorba de limba engleză, fiecare dintre ei absolvind universități de profil, cu diplome de doctorat sau masterat. Astfel, tu ca părinte, ai siguranță că faci o bună investiție în educația copilului. Aceștia știu cum să îi motiveze pe cei mici și în același timp știu cum să le mențină interesul pentru învățare, fără ca atenția lor să fie distrasă. Combinând activitățile distractive cu limba engleză, aceștia învață fără să realizeze.

Toți cursanții sunt întâmpinați într-o atmosferă caldă, ca într-o familie, pentru ca ei să se simtă cât mai în largul lor. Fiecare profesor se axează pe susținerea copiilor ca aceștia să evolueze și să atingă un nivel de cunoștințe tot mai ridicat. La Docentisimo se aplică tehnici moderne de predare, iar materialele didactice sunt de la edituri de prestigiu precum Macmillan, Express Publishing Cambridge University Press, Oxford University Press, Fischer Educational, National Geographic Learning. Acestea vin atât în format scris cât și audio, pentru ca fiecare curs să fie nou și copiii să nu se plictisească.

Copiii sunt ca niște bureți care absorb tot ce îi înconjoară în primii ani de viață. De aceea este important ca limba engleză să facă parte din creșterea și dezvoltarea lor intelectuală, pentru că aceasta va deveni în timp poarta către o lume nouă, o lume mai bună.

Contact: 0766297700

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *