Lens of Alex propune ședință foto de Crăciun în ianuarie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Magia Sărbătorilor de Iarnă a trecut, dar nu a trecut și tot ceea ce simțim în suflet atunci când spunem Sărbătoare de Iarnă. De aceea, cu mic, cu mare, ne place să credem că nimic din toată povestea spusă în Decembrie nu se încheie acolo. Ședințele foto de Crăciun pot fi organizate atât înainte de Sărbători, cât și într-un decor bine păstrat în studiouri amenajate ca la carte, în luna ianuarie.

Ședințe foto de Crăciun, în ianuarie

Da, este posibil! Și locurile sunt limitate! Alex, omul din spatele camerei de la Lens of Alex este cel care te face să retrăiești povestea de altădată, este omul care te ajută să simți bucuria Crăciunului indiferent de sezon, este cel ce organizează cu multă emoție în suflet ședințele foto de Crăciun.

Dacă ai ratat startul de dinainte de Sărbători, dacă pur și simplu, locurile în studiourile frumos amenajate s-au ocupat, nu este nicio problemă. Ședințele foto de Crăciun continuă la Lens of Alex și în luna ianuarie. Întreaga familie poate primi cu bucurie amintirea acestor clipe, astfel că, mai mult ca sigur, rezultatul final – acele imagini transpuse pe foi lucioase sau înrămate, rămân în suflet, încă de la prima privire.

Și nu doar atât! Ședința foto organizată alături de Alex este în sine o experiență. Fiecare moment petrecut în interior, alături de familia ta înseamnă bucurie, liniște și căldură. Cu alte cuvinte, poți simți magia sărbătorilor de Crăciun și atunci când bradul de acasă se despodobește, și atunci când casa nu mai îmbracă straie de sărbătoare sau atunci când colindele nu se mai cântă. Și poate că aceste momente sunt doar răsfățul unor momente magice, sunt retrăiri ale celei mai frumoase perioade a anului.

Dacă vrei să programezi o ședință foto de Crăciun în luna ianuarie, nu rata momentul! Mai ai încă timp să te bucuri de imagini ce creează în sine o poveste caldă, de iarnă.

Rezervă locul!

Dacă îți dorești un portret de familie, cu toții înconjurați de globuri și luminițe, dacă vrei să păstrezi vie amintirea acestor momente, programează o ședință foto de Crăciun!

Vom surprinde momente frumoase, într-un decor feeric, vei experimenta bucuria aparte și mai ales vei avea parte de momente de neprețuit.

Pachetele cuprind mai multe opțiuni, fiind adaptate cererilor tale. În ianuarie, poți beneficia de LATE BLOOMERS, ce cuprinde:

  • Ședință foto 50 de minute
  • Minim 40 de fotografii editate
  • Livrare fotografii în 7 zile
  • 1 studio sigur și prietenos
  • Tarif închiriere studio inclus

Ceea ce trebuie să faci este să trimiți solicitarea ta aici și Alex îți va răspunde!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com