Desert fără coacere, cu zmeură sau mango

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

10376905_777467065618218_4190917292082207156_n

Ingredientele folositeBLAT120 g nucă20 g cacao50 g curmaleCREMA ZMEURĂ50 g zmeură50 g caju hidratato lingură unt de cacaovanilieCREMĂ MANGOun fruct mango copt (păstrat 2-3 zile într-un dulap)o lingură unt de cacaoo lingură miere Mod de prepararePasul 1

BLAT

Nuca se macină (cu ajutorul unei râşniţe sau în blender). În blender, se mixează curmalele; se adaugă şi nuca măcinată, iar la sfârşit se adaugă cacaua.
Cand devine omogen, amestecul se împarte în două. Jumătate din compoziţie se presează in 2 inele de bucătărie cu diametru de 10 cm şi se păstrează în congelator până e gata crema.

Pasul 2

CREMA DE ZMEURĂ

Caju-ul hidratat Sursa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *