Cum să alegi un inel potrivit dacă ai degetele subțiri

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Inelele sunt cele mai speciale accesorii din garderoba unei femei, iar fiecare poate spune o diferită poveste. Tocmai de aceea este important ca aceste bijuterii să fie alese cu atenție, astfel încât să se potrivească stilului personal. Însă, în același timp este necesar ca inelele să fie alese în funcție de forma degetelor, astfel încât să ofere un plus de eleganță fiecărui gest. Femeile care au degetele subțiri au întotdeauna un avantaj mult mai mare pentru că pot opta pentru o gamă mult mai variată de inele, așa că iată care ar fi alegerile ideale pentru ele!

De ce este important să alegi inelul potrivit

Inelele pot scoate din anonimat orice ținută, mai ales atunci când sunt alese corect. În plus, mâinile atrag întotdeauna atenția interlocutorilor, așa că este important ca accesoriile pe care le alegem să se potrivească stilului personal. De altfel, mâinile sunt considerate ca fiind o carte de vizită pentru fiecare om, așa că un inel poate face diferența, tocmai de aceea este necesar ca acest accesoriu să fie ales corect.

Inelele trebuie să fie alese în funcție de stilul vestimentar, dar și de particularitățile fizice, astfel încât acestea să aibă impactul vizual mult dorit. Spre exemplu, o ținută simplă poate fi completată perfect cu un inel statement, care va oferi și mai multă personalitate întregului outfit.

Însă, inelele statement nu se potrivesc tuturor persoanelor, așa că este necesar să știm ce fel de inele să alegem, în funcție de forma mâinii și a degetelor.

Inelele potrivite pentru degetele mici și subțiri

Dacă te numeri printre persoanele cu degete mici și subțiri ar trebui să optezi pentru inele de mici dimensiuni, pentru modele delicate și elegante. În schimb, ar trebui să eviți inelele masive, pentru că astfel de accesorii vor acoperi o mare parte din suprafața degetelor.

De asemenea, pentru degetele mici și subțiri se potrivesc și inelele cu design rotund sau oval, sau cele cu bucle care dau senzația de alungire. O altă variantă chic ar fi inelele tip bandă, bătute cu pietre de jur împrejur. Spre exemplu, un inel cu zirconii verzi ar fi o alegere inedită pentru femeile care au mâinile mici și degetele subțire.

Iar atunci când nu găsești inelele potrivite, poți opta pentru modelele reglabile, care pot fi micșorate sau mărite, în funcție de dimensiunea degetului. În plus, inelul reglabil poate avea un design deosebit – de la modelele cu perle și pietre prețioase, până la inelele împletite sau cele în formă șerpuită.

Inelele potrivite pentru degete lungi si subtiri

Femeile care au degetele lungi și subțiri se pot considera cele mai norocoase, deoarece pot purta o mulțime de modele de inele. Acestea pot alege atât inele subțiri și discrete, cât și modele masive, cum sunt inelele statement. Însă, este ideal ca femeile care au degetele subțiri să evite totuși inelele mult prea masive, deoarece s-ar crea un contrast inestetic între structura delicată a degetelor și mărimea inelului. Totuși, femeile cu degete lungi și subțiri pot purta mai multe inele subțiri pe același deget, sau un inel lat, de tip verighetă. O altă alegere inspirată ar fi inelele cu diamante cu tăieturi rotunde, sau inelele cu forme deosebite – cum sunt cele cu model deschis.

De asemenea, femeile care au degetele foarte subțiri pot avea uneori probleme în alegerea inelelor de aur, pentru că în unele cazuri circumferința este foarte mică. În astfel de situații cea mai bună alegere sunt inelele cu mai multe pietre prețioase, cu o încasetare lată, care să echilibreze proporțiile.

Uneori poate fi dificil să alegi inelul potrivit, mai ales când există atât de multe modele. Însă, trebuie să ții cont de forma mâinii și să probezi diferite modele, până când vei găsi modelul ideal pentru tine. Chiar dacă unele inele îți vor atrage atenția cu design-ul lor sau cu pietrele strălucitoare, ar fi indicat să alegi un model care să îți pună în valoare ținuta, dar și forma mâinilor și a degetelor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com