Brioșe cu spanac și brânză feta

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

briose-cu-spanac-si-branza-feta

Ingrediente:

150g feta mărunțită
250g spanac tocat
1/3 ceașcă roșii tocate
3 cești făină
1 ou, ușor bătut
1 și 1/4 ceașcă lapte
100g unt
3 linguri brânză parmezan rasă

Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 180° C. Pregătiți 12 forme de brioșe – ungeți cu puțin ulei fiecare formă.

2. Amestecați într-un vas brânza feta, spanacul și roșiile.

3. Cerneți făina peste amestec și omogenizați compoziția.

4. Într-un vas separat, amestecați oul, laptele și untul.

5. Combinați cele două amestecuri și turnați în cupe.

6. Presărați parmezanul deasupra.

7. Dați la cuptor și coaceți timp de 20 minute.

The post Brioșe cu spanac și brânză feta appeared first on Mami Sursa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *