Alege aceste căști profesionale pentru a fi mai eficient la locul de muncă!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

De ce să alegi aceste căști profesionale? Cum te vor influența și cum te vor ajuta la locul de muncă? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Căștile profesionale au o tehnologie foarte complexă, ceea ce permite utilizatorilor să-și conecteze orice dispozitiv fără nicun fir. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestor căști este acela că nu ai nevoie de mâini pentru a le manevra sau pentru a ține echipamentul sursă pentru sunet, iar astfel îți poți desfășura activitățile fără a te încurca printre fire.

          Alege căștile profesionale oferite de DualStore pentru a fi eficient la locul de muncă. Aceste căști sunt portabile și ai posibilitatea de a le transporta în orice loc. Acest tip de căști sunt compatibile cu orice tip de dispozitiv, de la telefonul mobil, playere de muzică portabile și până la alte dispozitive similare.

DualStore îți oferă nenumărate dispozitive care îți aduc beneficii atât pe plan profesional, la locul de muncă , cât și pe plan personal, în momentele de relaxare. În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva dintre căștile profesionale oferite de DualStore din care tu să alegi pe cele potrivie necesităților tale:

  1. Căști Bluetooth Bluedio Faith 2 (F2), USB Tip C, Wireless, Microfon, anularea zgomotelor

Căștile Bluetooth Bluedio Faith 2 reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru o eficiență mai bună la locul de muncă. Cu o dimensiune de 20.00 x 18.00 x 10.00 și o greutate de 0.393 kilograme le poți utiliza în orice moment al zilei pentru că sunt foarte comode și practice. Încărcarea completă a acestor căști se realizează în aproximativ 1.5 ore, în timp ce redarea și apelarea prin Bluetooth  poate dura până la 16 ore.

  • Căști Bluetooth Bluedio U (UFO), 8 difuzoare, Wireless Headphones Over-Ear PPS Cu Microfon, anularea zgomotelor

Căști Bluetooth Bluedio U este în topul căștilor profesionale eficiente la locul de muncă datorită posibilităților pe care ți le oferă. Aceste căști profesionale sunt compatibile cu telefonul mobil, calculatorul, media player portabil și nu numai. Cu un timp de convorbire de aproximativ 25 de ore și un timp de redare muzică de 28 de ore te vei bucura de eficiența lor în orice moment al zilei.

Dacă îți dorești o pereche de căști profesionale eficiente la locul de muncă poți opta pentru căștile Profesionale Bluedio cu 12 difuzoare, cu un sunet de o foarte înaltă definiție. Pentru a încărca complet aceste căști profesionale este nevoie de doar 2.5 ore, cu un timp de redare Bluetooth și cel de apelare este de 25 de ore, iar cel de redare optic este de 40 de ore.

  • Căști Profesionale Bluedio Victory Bluetooth, Audio, intrare Optica,12 difuzoare

Căștile profesionale Bluedio Victory sunt unele dintre cele mai eficiente căști pentru locul de muncă, de la brand-ul Bluedio, deoarece au Bluetooth, conexiune prin cablu audio, dar și conexiune prin cablu optic. Pentru un sunet de cea mai înată calitate, aceste căști au 12 difuzoare și au o distanță de operare de până la 10 m. Timpul de încărcare este de 2.5 ore, iar timpul standby este de 1000 de ore. Poți reda prin Bluetooth orice îți doreșt timp de 25 de ore, timpul de redare optic este de 40 de ore, iar timpul de apelare este de 25 de ore.

  • Căști Wireless Bluedio Victory 2 ( V2 ), Stereo, 12 Difuzoare, Bluetooth 5, USB Tip C, Cloud Service, Control Aplicatie

Dacă îți dorești o foarte bună calitate a sunetului, alege Căști Wireless Bluedio Victory 2. Aceste căști au 12 difuzoare, senzor infraroșu, cloud service, control aplicatie și control vocal. Cu un timp de încărcare de 2.5 ore, vei putea avea convorbiri telefonice de până la 26 de ore și un timp de ascultare de până la 18 ore.

          DualStore îți oferă tehnologie de ultimă generație de care, cu siguranță, te vei îndrăgosti iremediabil.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com