Primele cumpărături pentru bebe – 5 lucruri de care are mare nevoie imediat după naștere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Se spune adesea că un copil mic are nevoi mici, iar un copil mare are nevoi mari. Să fie sau să nu fie așa? Atunci când privim către lista de cumpărături pentru bebe ne vom da seama că părinții trebuie să cheltuie suficient de mulți bani pentru ca micuțului să nu îi lipsească nimic.

bebelusChiar dacă nu poate comunica ce își dorește, chiar dacă încă nu a început să ceară jucăriile preferate, un bebeluș are nevoie de multe lucruri pe care părinții le cunosc atât din experiență, cât și din auzite, din partea altor părinți cunoscuți ce au trecut prin situații asemănătoare, de curând. Cheltuielile sunt mari, pornind de la renovarea casei și până la cumpărarea scaunelor auto. Dacă bugetul tău este depășit ai putea alege un credit de nevoi personale, precum este acesta, eficient și rapid de acordat.

Și pentru a nu petrece mult timp prin magazine, iată mai jos 5 lucruri de care bebelușul are mare nevoie imediat după naștere:

1. Mobilier pentru camera sa – iată un prim aspect pe care să îl ai în vedere atunci când nașterea se apropie. La venirea lui bebe acasă acesta trebuie să fie primit într-un mediu primitor, într-un spațiu curat și frumos amenajat. De aceea, mulți părinți pornesc spre cumpărături fie folosindu-se de banii economisiți, fie folosind aceste carduri de credite, pentru amenajarea camerei sale. Mobilierul din camera copilului trebuie să cuprindă atât pătuț, cât și măsuță de înfășat, dulăpior, ba chiar și corpuri de iluminat frumoase. Nu uităm nici de accesorii potrivite pentru camera bebelușului.

2. Sistem de supraveghere – dacă nu ai de gând să dormi în aceeași cameră cu bebelușul, atunci vei avea nevoie de montarea unui sistem de supraveghere. Ar fi bine să îți îndrepți atenția către un sistem de supraveghere certificat, cumpărat din magazine specializate și sigure și să nu alegi un sistem de supraveghere cumpărat din surse necunoscute. Un astfel de produs te va ajuta mai ales în timpul nopții, putându-ți observa copilul ori de câte ori se trezește, plânge sau îi este foame.

3. Scaun auto – dacă îți plac vacanțele sau pur și simplu călătorești mult cu mașina, trebuie să știi că bebelușul are nevoie de un scaun auto unde să fie în siguranță. Ar fi bine să alegi un scaun auto de bună calitate, potrivit vârstei sale, cu ISOFIX. Nu călători niciodată fără acest produs și ține minte că dincolo de amenzi sau orice altceva scaunul auto a fost creat pentru siguranța copilului tău în trafic.

4. Cărucior – chiar dacă bebelușul încă se află în burtica ta trebuie să știi că imediat după venirea sa pe lume acesta trebuie să fie plimbat în parc sau în apropierea casei, pentru a avea un somn mai liniștit și pentru a fi mult mai sănătos. Alegerea căruciorului pentru bebeluș ar trebui să se facă înainte de naștere și cu multă atenție, fiind de bună calitate și potrivit pentru mai multe etape de vârstă ale copilului. Poți opta pentru un sistem 3 în 1, fiind mult mai eficient din punct de vedere financiar.

5. Scaun de luat masa – iată un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere. Scaunul de luat masa îți va fi util abia atunci când bebelușul va putea sta în funduleț, aproape de etapa de diversificare a alimentației bebelușului. Cu toate acestea, poate că ar fi bine să te gândești să îl cumperi încă de pe acum pentru că timpul zboară destul de repede.

Toate aceste produse îți vor fi mai mult decât utile odată cu nașterea bebelușului. Desigur, lista va fi completată de loțiuni de spălare și produse de îngrijire, scutece, hăinuțe, biberoane, suzete, dar și de multe, multe jucării.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *