Totul despre bruxismul la copii

bruxism

Oricărui părinte îi place să îşi privească puiul dormind. O imagine mai angelică, mai pură şi mai frumoasă nu le este dată să vadă. Somnul unui copil, indiferent cât de mare este acesta, trebuie să scoată la iveală latura relaxată a copilului, fiindcă majoritatea prichindeilor sunt mai toată ziua agitaţi. […] mai mult »

Ortodonție copii – ortodonție miofuncțională

kidodent

Terapia miofuncțională este „tehnica restructurarii” limbii, buzelor, maxilarului, și mușchilor faciali printr-o serie de exerciții specializate și tehnici de modificare a comportamentului. Scopul este de a corecta si elimina simptomele datorate obiceiurilor disfuncționale orale, care pot afecta creșterea normală, dezvoltarea și funcția feței, maxilarului și a articulațiilor temporo-mandibulare. Aceste simptome […] mai mult »

Ortodonția Interceptivă

ortodonția interceptiva

Un zâmbet atractiv, cu o poziționare corectă a dinților, este foarte important pentru bunăstarea psihologică. Sunt un număr de obiective care ar trebui țintite când analizăm atractivitatea dentară, spre exemplu simetria dințilior, alinierea, linia mediană, linia arcului dentar și conturul gingival, dar și calitatea și morfologia țesutului în sine. Managementul […] mai mult »