De ce să alegi periuța electrică? Iată 9 funcții pe care trebuie să le iei în considerare!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Periajul dentar este important de la cele mai mici vârste. Acesta asigură sănătatea orală, previne apariția cariilor și oferă dinților strălucirea necesară pentru orice zâmbet frumos.

periuta-electricaPeriuțele electrice, pe care le puteți regăsi aici, au numeroase avantaje pe care trebuie să le iei în considerare atunci când faci alegerea corectă, fiind o opțiune bună pentru sănătatea orală a întregii familii.

Iar atunci când vine vorba despre propriul copil, ne dorim tot ceea ce este mai bun. De aceea, iată mai jos 9 funcții ale periuțelor electrice pentru copii pe care să le iei în considerare:

1. Periuța electrică pentru copii, precum este aceasta, beneficiază de două capete de curățare, adecvate fiecărei vârste, asigurând o curățare și periere delicată a dinților copilului mic.

2. Prinderea multiplă – unele periuțe electrice beneficiază de prindere multiplă, atât pentru copii, cât și pentru părinți, astfel că periuța poate fi folosită de întreaga familie, de la mic la mare.

3. Forma antialunecare – periuța de dinți electrică pentru copii, datorită formei sale antialunecare permite adăugarea pastei de dinți în poziție orizontală și mai apoi poziționarea periuței pe verticală, fără ca pasta să poată curge în cavitatea bucală.

4. Curăță între dinți și în profunzime gingiile – placa bacteriană se așează între dinți sau la nivelul gingiilor. De aici, apar și numeroase probleme, inclusiv cariile dentare. De aceea, este bine să achiziționați o periuță care permite curățarea dinamică între dinți și la nivelul gingiilor, antrenând fluidele spre interior.

5. Panourile interschimbabile îi atrag pe cei mai mulți dintre copii. Orice copil se plictisește de același lucru, folosit neîncetat. De aceea, orice formă sau înfățișare nouă ar putea aduce un plus de imagine periuței, fiind folosită mai cu drag de cei mici. Periuțele electrice pentru copii beneficiază de această posibilitate.

6. Periuțele electrice pentru copii beneficiază de tonuri muzicale. Cine nu îndrăgește să se spele pe dinți pe anumite ritmuri muzicale antrenante? Mai ales copiii vor fi încântați de o asemenea tehnologie.

7. Periuța electrică pentru copii ar putea fi programată, astfel încât treptat, treptat, timpul de periere să ajungă la două minute, fiind cel recomandat de medicii stomatologi.

8. Puterea unei periuțe electrice poate fi reglată. Copiii cu vârste mai mici, de până la 7 ani au nevoie de o periuță de dinți electrică cu putere mai mică, pentru o curățare delicată, pe când copiii mai mari, de peste 7 ani, au nevoie de o curățare mai profundă, astfel că puterea periuței va trebui să fie mai mare.

9. Capul de periere al periuțelor electrice protejează dinții mai tinerii, fiind cauciucat.

Indiferent cum, o periuță electrică pentru copii curăță mai atent dinții micuțului, protejându-l de carii ori de placă bacteriană supărătoare, care ar putea provoca probleme pe mai departe. De aceea, la alegerea unei periuțe electrice pentru copii ar trebui să aveți în vedere toate aceste specificații de mai sus, funcțiile unei periuțe electrice devenind astfel îndrăgite de către copil, determinându-l să se spele mai des și din ce în ce mai bine, așa după cum spune chiar medicul stomatolog.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

One Response

  1. Foarte util ghidul acesta. Cred ca ar trebui mentionat pentru alte mamici ca este indicata utilizarea unei periute electrice de dinti pentur copii dupa varsta de 3 ani, astfel cei mai micuti evita posibile accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *