8 tips-uri pentru organizarea petrecerii de botez

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cine nu se bucură de venirea pe lume a bebelușului? Pentru ca botezul să fie o reușită, vei avea nevoie de o echipă de profesioniști alături de tine, de cele mai bune preparate, de o organizare perfectă, astfel încât invitații să se simtă minunat.

botezȘi cum noul-venit trebuie sărbătorit ca la carte, iată mai jos 10 tips-uri pentru o petrecere reușită.

1. Alegerea locației

Destul de importantă pentru petrecerea de botez este locația. Aceasta trebuie să fie exact pe placul tău, să fie o sală nici prea mare, nici prea mică, astfel încât invitații să nu stea înghesuiți și nici să dai impresia de sală goală.

2. Alegerea preparatelor și băuturilor

Preparatele pentru botez sunt alte lucruri pe care trebuie să le evaluezi bine. De aceea, ar fi bine să alegi o mâncare adecvată specificului acestei petreceri. De obicei, un aperitiv, sarmale, pește, friptura și dulciurile sunt toate ingredientele pentru ca petrecerea de botez să fie cea pe care v-o doriți. Băutura o puteți achiziționa fie de la restaurant, fie o puteți comanda de aici.

3. Dulciurile și tortul de botez

Fiind vorba despre un eveniment aniversar, tortul nu poate lipsi. Personalizează tortul copilului și alege o combinație care să fie pe placul tuturor. Nu uita că la petrecere vor participa și copii, așa că este bine să ai în vedere combinații care să nu le facă rău. Acest desert trebuie întotdeauna însoțit de o șampanie bună, pe care o vei putea regăsi aici, confetii, dar și de un călduros „La mulți ani!”, urat noului venit.

4. Meniu personalizat pentru invitați

Este posibil ca unii dintre invitați să sufere de alergii la anumite produse alimentare sau alții să fie vegetarieni. Poți alege pentru ei un meniu care să se potrivească așteptărilor lor și să nu le facă deloc rău. De asemenea, dacă la botez vor veni mai mulți copii, comandă câteva meniuri de copii și eventual așează-i la o masă separată – se vor simți oameni mari, iar petrecerea va fi extrem de frumoasă și pentru părinți, știindu-i în siguranță alături de alții asemenea lor.

5. Vizita ursitoarelor

Aceasta devine din ce în ce mai prezentă cu ocazia fiecărui astfel de eveniment. De aceea, dacă vei avea cum, pentru reușita botezului copilului tău invită ursitoarele și mai mult ca sigur vei creea amintiri frumoase pentru cel mic.

6. Alege o muzică bună!

Fie că vei opta pentru DJ, fie pentru o anumită formație, muzica face tonul petrecerii de botez. De aceea, ar fi bine ca aceștia să fie aleși cu mare grijă, muzica fiind un element extrem de important, fiind cea care animă întreaga atmosferă.

7. Alege o temă potrivită petrecerii de botez!

Se poartă ca fiecare astfel de eveniment să poarte o aură a personalizării. De aceea, alege o temă care să se potrivească specificului evenimentului și astfel, mai mult ca sigur botezul se va remarca printre invitați.

8. Mărturiile, alte elemente importante!

Nu uita de mărturii! Acestea trebuie să le amintească invitaților de noul venit. Fie vei opta pentru niște mărturii clasice, fie pentru anumite fotografii, mărturiile sunt obligatorii și înfrumusețează petrecerea de botez.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *