6 lucruri de care ai nevoie atunci când bebelușul vine pe lume

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nașterea unui copil atrage pentru întreaga familie multă neliniște și îngrijorarea ca micuțului să nu îi lipsească nimic din tot ceea ce ar avea nevoie pentru a crește mare și sănătos. De la pătuț și până la produsele de îngrijire, totul trebuie să fie gata pregătit pentru ca bebelușul să se poată dezvolta cât mai corect.

bebelusUn bebeluș are nevoie încă din primele ore de după naștere să mănânce, să fie spălat, îmbrăcat, îngrijit, iar la toate aceste lucruri se adaugă multă dragoste primită din partea celor doi părinți.

Iată mai jos 6 lucruri de care ai nevoie atunci când bebelușul vine pe lume:

1. Accesorii pentru alăptare, precum sunt acestea sunt foarte utile pentru această perioadă de după naștere. Mama are nevoie de pernă pentru alăptare, pompă de sân, tampoane pentru sân, șervețele pentru igiena sânului, ba chiar și de pungi pentru stocarea laptelui matern. Sunt lucruri absolut necesare pentru primele momente de după naștere, dar de care veți avea mare nevoie pe toată perioada alăptării.

2. Produse de îngrijire pentru bebeluș, pe care le puteți regăsi aici, sunt foarte importante. De la scutece și până la șervețele umede, cereale, unguente sau creme – toate sunt foarte utile pentru bebelușul tău, de la naștere și până se va face mare. Este foarte util să le ai la îndemână odată cu venirea acestuia acasă de la maternitate.

3. Hăinuțe pentru bebeluș – în funcție de sezonul în care este născut cel mic vei avea nevoie de o gamă de hăinuțe, fie potrivite pentru sezonul cald, fie pentru cel rece. Dacă se va naște iarna, va trebui să îi cumperi hăinuțe pentru casă puțin mai lejere, în care să se simtă bine, iar pentru afară să ai fără îndoială la îndemână hăinuțe mai groase, pături în care să îl poți înfășa, căciuli.

4. Pătuț – ce poate fi mai frumos decât să pregătești atent camera lui bebe. Montarea pătuțului trebuie să se facă mai înainte ca acesta să vină pe lume, să fie frumos amenajat, iar totul să se afle la locul lui, de la pilotă, pernă foarte subțire și până la apărători laterale. Cei doi părinți pot participa la așezarea pătuțului, fiind un moment foarte plăcut pentru amândoi.

5. Cărucior – un bebeluș trebuie plimbat, scos la aer curat încă din primele zile. Așa că, ar fi bine să îi achiziționezi un cărucior comod, dar sigur, pe care să îl poți folosi pentru plimbările în parc. Este bine să ai în vedere achiziția unui sistem 3 în 1, ce beneficiază și de landou și scaun auto. Fiind din aceeași gamă, mai mult ca sigur și prețul va fi unul destul de avantajos. În primele luni de viață, mai mult ca sigur în mașină veți folosi scoica auto, bebelușul neputând sta în funduleț. Mai apoi, se va face trecerea de la scoică la scaun auto, acesta trebuind să beneficieze de toate sistemele de siguranță necesare în timpul mersului cu mașina.

6. Jucării – nu este niciun copil căruia să nu îi placă jucăriile, așa că mai mult ca sigur ar fi bine să îi așezi în camera sa jucării care să îl încânte, dar în mod obligatoriu să fie potrivite pentru vârsta sa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *