Primul scutec al bebeluşului – 5 criterii esenţiale care vă vor ajuta să optaţi pentru scutecul cel mai potrivit bebeluşului dumneavoastră!

Alegerea scutecului pentru bebeluş este una dintre primele provocări cu care se confruntă proaspetele mămici. Oferta cuprinde o varietate şi multitudine de opţiuni, evaluarea şi selectia devenind astfel mai dificile. Pentru a vă veni în ajutor, vă prezentăm câteva criterii după care ar trebui să vă ghidaţi atunci când alegeţi […] mai mult »

Prima plimbare a bebelușului!

plimbare_bebelus_iarna

Fiecare mămică ar vrea să cunoască dacă este un moment cheie în care să îl poată scoate afară pe bebeluș, la plimbare. Și cum sezonul rece se apropie, mai mult ca sigur, cele mai multe femei se tem să își scoată bebelușul afară prea curând, de teamă să nu răcească. […] mai mult »

Salteluţa de joacă şi importanţa ei în primul an de viaţă al copilului

senses

Venirea pe lume a unui bebeluş implică atât de multe bucurii, emoţii, responsabilităţi, lucruri noi, obiecte cumpărate, încât proaspeţii părinţi se pot simţi copleşiţi într-o oarecare măsură. Încă din primele luni de sarcină, mămica este în căutarea unor lucruşoare frumoase dar şi utile pentru prinţul sau prinţesica pe care o […] mai mult »