BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

Ce șervețelele umede să folosești pentru bebeluși?

Șervețelele umede pentru bebeluși au un rol important în geanta cu obiectele esențiale pe care mămicile o cară peste tot unde merg cu bebelușii. Alături de scutece, șervețelele umede pentru bebeluși sunt indispensabile pentru mămici pentru că sunt igienice și curăță și hrănesc pielea sensibilă a bebelușului. Atunci când ești […] mai mult »