BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

5 motive să alegi încălzitoarele și sterilizatoarele pentru biberoane

5 motive să alegi încălzitoarele și sterilizatoarele pentru biberoane Te-ai săturat ca pregătirea mâncărurilor pentru cel mic să fie o adevărată corvoadă pentru că, pe lângă faptul că murdărești mai multe vase decât e cazul, durează și prea mult timp? Din fericire, există oameni care s-au gândit să îți facă […] mai mult »

Orezul ecologic – o alegere sănătoasă pentru copilul tău!

Știați că în multe limbi asiatice cuvântul „orez” semnifică „mâncare”? Acest lucru indică importanța deosebită a plantei pentru dietele asiatice. Totodată, nu este o surpriză, deoarece cultivarea orezului are o istorie de peste 7000 de ani, profund înrădăcinată în Asia de Sud-Est. În prezent, orezul este popular nu numai în […] mai mult »