BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

Tot ce este bine să știi despre certificările de care trebuie să ții cont atunci când alegi scutecul bebelușului tău.

Pictograma 1 – Certificarea Asthma Allergy  Te-ai întrebat vreodată ce conțin scutecele pe care le folosești încă de la nașterea micuțului tău? Este simplu să afli, dacă urmărești pictogramele evidențiate pe unele pachete de scutece. Dacă nu ai dat atenție subiectului până acum, te invităm să citești articolele noastre, care […] mai mult »

4 lucruri importante pe care trebuie să le știi atunci când alegi camera de supraveghere a bebelușului tău

Venirea pe lume a bebelușului înseamnă cel mai frumos lucru din lume. Cu toate că îți dorești să îl ții neîncetat în brațe, trebuie totuși să trasezi niște limite și să îți lași bebelușul să doarmă în camera sa și chiar în pătuțul său. O cameră de supraveghere corect montată […] mai mult »

Cum să alegi cele mai bune șervețele pentru bebelușul tău

Dacă te gândești că un bebeluș epuizează aproximativ 320 de scutece într-o lună, iar la fiecare schimbare, ai nevoie de șervețele pentru curățarea murdăriei, s-ar putea să îți treacă prin minte să faci stocuri întregi de pemperși și șervețele umede. Totuși, nu te grăbi. În primul rând, acum ai posibilitatea […] mai mult »

Pernele pentru bebeluși și caracteristicile lor cele mai importante

Pe măsură ce bebelușul tot crește și crește, va veni momentul în care va avea nevoie de o pernă pentru a beneficia de un somn cât mai confortabil pe tot parcursul nopții. Pernele pentru sugari, cunoscute și sub denumirea de perne pentru bebeluși, sunt concepute ținându-se cont de dimensiunile copilului. […] mai mult »

Ce criterii trebuie să îndeplinească un pățut pentru copii?

Achiziționarea pătuțului pentru copii este o sarcină destul de copleșitoare pentru proaspeții părinți, dar totuși ar trebui abordată cu entuziasm și atenție sporită. Dacă știi ce criterii importante trebuie să îndeplinească pătuțul pentru copii și de unde anume poți să îl achiziționezi, problema e ca și rezolvată. Într-adevăr, există numeroase […] mai mult »

Alăptezi bebelușul? 5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere pentru acest proces

Alăptarea bebelușului se face până la vârsta de șase luni de viață a acestuia, în mod exclusiv, iar mai apoi alăptarea se continuă până la vârsta de doi anișori, în paralel cu hrana solidă, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Alăptării și medicilor pediatri. Încă de la naștere și până la […] mai mult »