Nașterea

Nașterea este momentul în care cele nouă luni se spulberă, iar bebelușul este pe drum pentru a te cunoaște. Nașterea este momentul primei întâlniri cu puiul de om, o etapă ce nu poate fi trecută cu vederea de nicio femeie.

Nasterea galerieFie că alegi nașterea naturală sau nașterea prin cezariană va trebui să te informezi din timp, să ceri sfaturile specialiștilor și să afli cum anume va trebui să te comporți în așa fel încât să îți poți duce până la capăt menirea – aceea de mămică.

Deși multe dintre femei consideră nașterea o etapă peste care nu vor putea trece, temându-se de durerea provocată de un travaliu mult prea activ sau lung ori de recuperarea mult prea greoaie, aceasta va putea fi depășită prin respectarea îndrumărilor cadrelor medicale din maternitate, fiindu-ți suport în noul drum pe care îl vei începe. O femeie informată este aceea care reușește să își cunoască propriul corp, știind cum anume să lupte cu reacțiile sale, învingând durerea și teama de necunoscut.

Trecând dincolo de travaliu și expulzie, nașterea este o trăire, aducând emoția primei întâlniri.

Incredibil – aceste imagini au fost interzise de pe o mare rețea de socializare! Vezi reacția fotografului!

imagini interzise

Jessica Jackson este fotograf profesionist și recent a fost mâhnită atunci când imaginile capturate cu mare atenție de ea au fost interzise de pe Instagram! Nașterea bebelușului este cel mai frumos lucru ce i se poate întâmpla unei femei. Cu toate că imaginile surprinse de fotograf sunt cât se poate […] mai mult »

Iată cum se desfășoară nașterea – cele mai mici detalii! Imagini care te vor lăsa fără cuvinte!

nasterea

Aceste imagini te vor lăsa fără cuvinte – ele descriu atent cum se desfășoară nașterea, surprinzând fiecare detaliu. Nașterea nu este ușoară, este un moment care extenuează aproape de tot mămica. Cu toate acestea, finalul acestei etape înseamnă multă bucurie pentru părinți, bebelușul fiind extrem de așteptat de întreaga familie. […] mai mult »

Nașterea gemenilor – o curiozitate! Iată cum se desfășoară! Imagini impresionante!

nastere gemeni

Nașterea gemenilor este grea, fără îndoială! Gravida are o dublă expulzie și lucrurile trebuiesc desfășurate cu mult calm. Ea este o curiozitate atât pentru cei implicați, cât și pentru noi, ceilalți! O mămică a avut curaj să arate cum se desfășoară nașterea gemenilor săi. A avut parte de toată implicarea […] mai mult »

Iată cele mai apreciate fotografii despre naștere din 2016! Colecția foto care a impresionat o lume întreagă!

naștere

Aubrie Moates este fotograf profesionist și relatează că toate aceste imagini fac parte din colecția sa foto cu adevărat impresionantă. Sunt fotografii apreciate de o lume întreagă! Nașterea înseamnă emoție, dăruire, înseamnă vise împlinite. Iar toate aceste lucruri sunt transpuse în imagini greu de definit. Iată colecția foto care a […] mai mult »

Cezariana – iată cum vine bebelușul! Imagini explicite!

cezariana

Nașterea este la fel, fie că alegi cezariana sau nașterea naturală! Cu toate că nașterea prin cezariană este adesea contestată, emoția este la fel de puternică. Nașterea prin cezariană este la fel de frumoasă precum nașterea pe cale naturală. Cel puțin așa crede Keri-Anne Dilworth, fotograf profesionist. Sara Bacica-Hutchison este mămica […] mai mult »