Nașterea

Nașterea este momentul în care cele nouă luni se spulberă, iar bebelușul este pe drum pentru a te cunoaște. Nașterea este momentul primei întâlniri cu puiul de om, o etapă ce nu poate fi trecută cu vederea de nicio femeie.

Nasterea galerieFie că alegi nașterea naturală sau nașterea prin cezariană va trebui să te informezi din timp, să ceri sfaturile specialiștilor și să afli cum anume va trebui să te comporți în așa fel încât să îți poți duce până la capăt menirea – aceea de mămică.

Deși multe dintre femei consideră nașterea o etapă peste care nu vor putea trece, temându-se de durerea provocată de un travaliu mult prea activ sau lung ori de recuperarea mult prea greoaie, aceasta va putea fi depășită prin respectarea îndrumărilor cadrelor medicale din maternitate, fiindu-ți suport în noul drum pe care îl vei începe. O femeie informată este aceea care reușește să își cunoască propriul corp, știind cum anume să lupte cu reacțiile sale, învingând durerea și teama de necunoscut.

Trecând dincolo de travaliu și expulzie, nașterea este o trăire, aducând emoția primei întâlniri.

Această femeie a născut în mașină! Trebuie să vezi aceste imagini!

nașterea

Poate părea de-a dreptul incredibil, însă această femeie a născut în mașină, într-o parcare. Bebelușul său nu a mai așteptat până când mama să ajungă la spital și iată ce s-a întâmplat. Femeia, pe numele său D’Amore a angajat-o pe Paulina Splechta, drept fotograf profesionist, astfel încât să reușească să surprindă […] mai mult »

Iată cele mai bune imagini despre naștere din 2016! Te lasă fără cuvinte!

nașterea

Aceste imagini descriu nașterea de la început, din travaliu, și până la sfârșit, în momentul în care mama îl întâlnește pe bebe. Sunt INCREDIBILE! Nașterea reprezintă cel  mai frumos fenomen. Chiar dacă treci prin multe necunoscute, stări dureroase, întâlnirea cu bebe reușește să aline toate durerile facerii. International Association of […] mai mult »

15 imagini inedite care îți arată cum se desfășoară nașterea prin cezariană! Spectaculos!

cezariana

Numărul gravidelor care solicită nașterea prin cezariană este destul de mare, așa că de aici apare și curiozitatea întregii intervenții! Nu putem contesta că nașterea prin cezariană este grea, dar și frumoasă. Indiferent de modul în care alegi să îți cunoști bebelușul, bucuria este la fel de mare. Atunci când […] mai mult »

Iată fotografiile care au uimit o lume întreagă! Bebelușul și placenta – vezi ce a ieșit!

placenta

Aceste imagini au uimit o lume întreagă! Sunt pline de emoție și evidențiază un bebeluș legat de placenta sa, chiar imediat după naștere! Renee Bergeron este fotograf profesionist și a primit o solicitare din partea mamei, Lynn Partlow, mai exact să surprindă cele mai tandre imagini ale bebelușului chiar imediat după […] mai mult »