Grădinița

La Karin’s Kids Academy natura face diferența! Ce pot face copiii aici și cum arată o săptămână din viața unui preșcolar?

karin activitati 2

Îmi doresc de multe ori să mă reîntorc în copilărie, în momentele în care mergeam de mână cu părinții la grădiniță unde toată ziua mă jucam cu prietenii mei în curtea grădiniței și apoi în parcurile din cartier. Din păcate, copiii din ziua de astăzi văd grădinița ca pe o […] mai mult »

Karin’s Kids Academy – o grădiniță în care toată natura este pusă într-un singur loc! Descoperă-i curtea, unică în Europa!

FATADA LATERALA2

Dincolo de peisajul bucureștean urban, în mijlocul pădurii Băneasa, se deschid porțile unui colț de natură, cu toate minunile ei. Este curtea grădiniței Karin’s Kids Academy, o curte unică în România, care a strâns, ca într-o galerie de artă, mici bucăți din natură. Închizi ochii și poți mirosi primăvara, mirosul […] mai mult »

Ce pot face copiii și părinții în weekend la Karin’s Kids Academy?

karin

A venit weekendul! Și dacă majoritatea părinților se gândesc la odihnă, dormit până mai târziu, și planuri făcute din zbor, eu abia aștept să merg cu fetița mea la grădinița Karin’s Kids Academy pentru a ne distra împreună! Sinceră să fiu, abia aștept weekendul ca să pot evada din București, […] mai mult »