Comunicate

Calmează și repară pielea iritată cu produsele A-Derma

Pielea roșie, care ustură și înțeapă, este adesea semnul apariției dermatitelor iritative. Atunci când apar, acestea necesită îngrijire cu ajutorul unor produse eficiente, care să ajute la regenerarea pielii și să calmeze țesuturile, eliminând senzația de disconfort. A-DERMA, brandul pionier al dermatologiei bazată pe plante, oferă produse pentru îngrijirea pielii […] mai mult »

Bucurați-vă de soare pe plaja Sensiblu!

Vreți cât mai multe amintiri vesele de neuitat? Și noi, echipa Sensiblu, vrem să oferim distracție, zâmbete, bronz în siguranță, relaxare și experiențe fabuloase. Pentru a vă bucura în siguranță de toate momentele plăcute, Sensiblu vă așteaptă cu sfaturi sănătoase și multe surprize pe cea mai nouă plajă dedicată vacanțelor memorabile. Localizată […] mai mult »

JOHNSON’S Baby, peste 120 de ani de știință pentru bebeluși fericiți și sănătoși

johnsons-baby

Odată devenit părinte, totul capătă noi dimensiuni, iar îngrijirea corespunzătoare a bebelușului reprezintă una dintre cele mai mari provocări. Fiecare moment petrecut cu noul-născut este important, fiecare atingere ajuta bebelușul să se adapteze unui alt mediu, să cunoască și să înțeleagă ceea ce se întâmplă în jurul său. De peste […] mai mult »

Tot ce au nevoie copiii pe lângă iubirea părinților lor! NOU în gama WellKid – jeleuri gumate, moi și sănătoase!

În primii ani de viață se consolidează sănătatea viitorului adult. De aceea, este esențial ca părinții să aibă grijă să-i asigure copilului necesarul de elemente nutritive pentru ca el să se dezvolte sănătos și armonios. Necesarul nutrițional al copiilor este unul mare, pentru a putea face față ritmului de dezvoltare […] mai mult »

Consumul de cerealele integrale la micul dejun, asociat cu un stil de viață mai sănătos

Două treimi din populația Europei sare peste micul dejun cel puțin o dată pe săptămână, fără să ia în considerare că este cea mai importantă masă a zilei, care oferă organismului nutrienții necesari pentru a funcționa de la primele ore. Cercetările arată că un consum frecvent de cereale încurajează obiceiul […] mai mult »

Platforma Tech a Break – Pauza de tehnologie din Orange smart shop

Orange lansează platforma Tech a Break cu evenimente găzduite de Orange smart shop. Gândit ca hub de comunicare pentru întreaga comunitate, Orange invită persoanele interesate de experiențe inedite de învățare, expoziții sau concursuri digitale, să participe la evenimentele preferate ce se vor desfășura până la finalul anului în Orange smart shop-urile din 13 […] mai mult »

Ateliere Yoga Kids. Mișcare, Jocuri și Dezvoltare Armonioasă pentru Copii

Yoga Kids este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează şi se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare. Oferă-i copilului tău o alternativă de a petrece timpul liber într-un mod plăcut, distractiv şi benefic pentru sănătatea lui! Activitatea fizică și implicarea copiilor în realizarea […] mai mult »