Comunicate

Specialiști din Norvegia la Conferința Internațională de Autism

Astăzi, autismul înregistrează o creștere destul de alarmantă, astfel se estimează că într-o școală, la fiecare două clase, un elev este diagosticat cu tulburări de spectru autist. În aceste condiții, Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism organizează, în perioada 27 – 29 octombrie un eveniment dedicat autismului. Astfel, Conferința Internațională […] mai mult »

Atelier Yoga Kids. Mișcare, Jocuri și Dezvoltare Armonioasă pentru Copii

Yoga Kids este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare. Activitatea fizică și implicarea copiilor în realizarea posturilor întăresc stima de sine și pe termen lung contribuie la sănătatea fizică și emoțională a acestora. Prin joacă […] mai mult »

O rutină nutrițională corectă și prietenoasă care să ne ajute să slăbim după naștere!

După momentul emoționant şi epuizant al naşterii, orice mămică îşi doreşte să revină cât mai repede la greutatea avută înainte de perioada gravidităţii, fără să afecteze însă dezvoltarea bebeluşului. Marți, 5 septembrie, începand cu ora 18.30, vă invităm la seminarul „Slăbește sănătos după naștere!” – un eveniment dedicat tinerelor mămici […] mai mult »