Comunicate

Consumul de cerealele integrale la micul dejun, asociat cu un stil de viață mai sănătos

Două treimi din populația Europei sare peste micul dejun cel puțin o dată pe săptămână, fără să ia în considerare că este cea mai importantă masă a zilei, care oferă organismului nutrienții necesari pentru a funcționa de la primele ore. Cercetările arată că un consum frecvent de cereale încurajează obiceiul […] mai mult »

Platforma Tech a Break – Pauza de tehnologie din Orange smart shop

Orange lansează platforma Tech a Break cu evenimente găzduite de Orange smart shop. Gândit ca hub de comunicare pentru întreaga comunitate, Orange invită persoanele interesate de experiențe inedite de învățare, expoziții sau concursuri digitale, să participe la evenimentele preferate ce se vor desfășura până la finalul anului în Orange smart shop-urile din 13 […] mai mult »

Ateliere Yoga Kids. Mișcare, Jocuri și Dezvoltare Armonioasă pentru Copii

Yoga Kids este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează şi se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare. Oferă-i copilului tău o alternativă de a petrece timpul liber într-un mod plăcut, distractiv şi benefic pentru sănătatea lui! Activitatea fizică și implicarea copiilor în realizarea […] mai mult »

Nou! Sediul KinetoBebe Nord

Din Iunie puteţi beneficia de programe de kinetoterapie pediatrică şi în sediul KinetoBebe Nord. Str. Intrarea Catedrei nr. 2 (acces din str. Nicolae Caramfil). În cadrul Centrului KinetoBebe Nord puteţi beneficia de tratament recuperator pentru o gamă largă de afecţiuni printre care amintim: malformaţii congenitale: picior strâmb, displazii de şold, […] mai mult »

A 25-a editie a crosului Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challange va avea loc sambata-20 mai

Nu rata startul ! Sambata, 20 mai 2017, de la ora 10:00, in fata Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector 5) vei avea ocazia sa participi la o intrecere sportiva recreativa, dedicata amatorilor – Crosul Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challange. Evenimentul se afla la a 25-a editie, participarea este […] mai mult »

Festivalul Amintiri din copilărie. Teatrul Ion Creangă. Ediția a IV-a, 7-11 iunie 2017, Parcul Kiseleff – București

Amintiri din copilărie, un festival pentru întreaga familie. De peste 50 de ani, Teatrul Ion Creangă promovează accesul copiilor, alături de întreaga familie, la artă, având conștiința rolului extrem de însemnat al teatrului (și al artelor, în general) în formarea unui individ. Teatrul este o instituție de predare a empatiei, […] mai mult »

PAM PAM pornește într-o “Călătorie muzicală pe aripile Vântului!”

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM vă invită SAMBATA 13 MAI ORA 11, la Teatrul Elisabeta la spectacolul “CĂLĂTORIE MUZICALĂ PE ARIPILE VÂNTULUI”! Biletele se pot achiziționa și rezerva www.teatrulelisabeta.ro, telefon 0727.703.703. “Călătorie muzicală pe aripile Vântului” este un musical educativ, după un scenariu original, în care micii […] mai mult »

Aleargă pentru un stil de viață sănătos la Crosul Universității București-cora Lujerului Challenge

Te provocăm să-ți începi weekend-ul din 20 mai 2017 într-un mod distractiv și activ! Nu rata startul unuia dintre cele mai interesante crosuri de anul acesta – Crosul Universității București – cora Lujerului Challenge.  Vino sâmbătă, 20 mai 2017, în fața Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector […] mai mult »