Diversificarea

Diversificația alimentație lui bebe – 5 lucruri pe trebuie să le ai în vedere mai înainte de a începe

Deja bebelușul tău a făcut șase luni, iar medicul ți-a comunicat că este pe deplin pregătit să încerce gustul supelor sau sucurile de fructe? Iată că te apropii de cea mai frumoasă și mai temătoare perioadă din viața ta și a bebelușului tău, o perioadă cu multe reguli și încercări. […] mai mult »

Diversificarea – 5 alimente pe care trebuie să le guste bebelușul tău!

diversificare

Diversificarea alimentației bebelușului reprezintă o etapă firească de dezvoltare a puiului tău. Încă de la vârsta de șase luni de viață, proaspăta mămică va primi recomandarea medicului de a încerca hrana solidă. Preparată în casă, din ingrediente sănătoase, hrana solidă constituie un element important care marchează creșterea corectă a bebelușului […] mai mult »

Prima linguriţă a copilului dumneavoastră – ce este potrivit pentru acest moment?

Adv_Prima lingura (02.2017)

O nouă lume a nutriției se deschide pentru copilul dumneavoastră în apropierea vârstei de 6 luni. În completarea laptelui matern, micuțul dumneavoastră poate primi alimente noi, unul câte unul. Pentru începe cu succes diversificarea, am sumarizat patru dintre cele mai frecvente întrebări legate de ”Prima lingurita a copilului”. Cum îmi […] mai mult »