Diversificarea

Tocănițele de la HiPP, perfecte pentru copilul dumneavoastră

În funcție de stadiul individual de dezvoltare al copilului dumneavoastră, în jurul vârstei de 6 luni substanțele conținute în laptele matern sau praf, cu care-l alimentați pe cel mic, nu mai corespunde în totalitate nevoilor sale nutriționale. Experții în nutriție recomandă, pentru acest moment, extinderea meniului prin adăugarea meselor de […] mai mult »

Intră în Lumea aventurilor HiPPiS pentru a descoperi beneficiile fructelor de calitate ecologică

Dacă ați început diversificarea, sau sunteți pe punctul de a o începe, știți că este nevoie de produse cât mai naturale şi sănătoase, pentru ca micuțul dumneavoastră să aibă parte de o dezvoltare fizică și psihică armonioasă. De aceea, venim în ajutorul dumneavoastră și vă spunem că specialiștii de la […] mai mult »

Fulgii de cereale ecologice, adorate de cei mici, preferate de mămici

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la vârsta de 6 luni, cu continuare alăptării împreună cu mâncăruri complementare adecvate, până la vârsta de 2 ani sau peste.   Pentru a fi siguri că bebelușul dumneavoastră va fi unul sănătos, fără carențe de vitamine și minerale, diversificarea alimentaţiei bebelușului […] mai mult »

Diversificația alimentație lui bebe – 5 lucruri pe trebuie să le ai în vedere mai înainte de a începe

Deja bebelușul tău a făcut șase luni, iar medicul ți-a comunicat că este pe deplin pregătit să încerce gustul supelor sau sucurile de fructe? Iată că te apropii de cea mai frumoasă și mai temătoare perioadă din viața ta și a bebelușului tău, o perioadă cu multe reguli și încercări. […] mai mult »

Diversificarea – 5 alimente pe care trebuie să le guste bebelușul tău!

diversificare

Diversificarea alimentației bebelușului reprezintă o etapă firească de dezvoltare a puiului tău. Încă de la vârsta de șase luni de viață, proaspăta mămică va primi recomandarea medicului de a încerca hrana solidă. Preparată în casă, din ingrediente sănătoase, hrana solidă constituie un element important care marchează creșterea corectă a bebelușului […] mai mult »

Prima linguriţă a copilului dumneavoastră – ce este potrivit pentru acest moment?

Adv_Prima lingura (02.2017)

O nouă lume a nutriției se deschide pentru copilul dumneavoastră în apropierea vârstei de 6 luni. În completarea laptelui matern, micuțul dumneavoastră poate primi alimente noi, unul câte unul. Pentru începe cu succes diversificarea, am sumarizat patru dintre cele mai frecvente întrebări legate de ”Prima lingurita a copilului”. Cum îmi […] mai mult »